Bevar Thy Logo

Et slag tabt – tid til at vinde krigen

Vi fik Sorteper i spillet mellem vindmøllebranche, regeringen og borgerne i Sønderjylland.

Alt sammen for at udvide et testcenter, så også  udenlandske producenter kan få lov til at teste møller på op mod 450 meter.

Minister Morten Dahlin kunne berolige os med, at det var et krav om den grønne omstilling og at stedet her var det mindst dårlige i Danmark og ville ikke love at en yderligere udvidelse kunne komme senere.

Måske lidt voldsomme betragtninger, men det de ikke ved er, at blandt de mindst ringe er der nu en lille hær af meget beslutsomme borgere, som ikke gider det her spil for galleriet længere.

Det uanstændige i denne sammenhæng er Lov 87 og fejlinformationer vedrørende antal berørte boliger. Vi taler om ca. 100 boliger og ca. 200 mennesker, som skal fordrives.

Bestyrelsen og arbejdsgruppen arbejder sammen med Frøstruplejren i forsøg på at samle data og viden, samt ikke mindst det politiske spor, som  alle kan forfølge. Vi har lavet en liste af tiltag, som vi vil igangsætte, når vi finder det betids. Aktiviteterne vil forekomme med forskellige tidsintervaller, Det er dog vigtigt at alle holder ”gryden i kog”. Det er også jeres opgave, så fortæl om “Testcenter Skandalen” vidt og bredt.

Input fra jer er velkomne.

Der arbejdes på en ny hjemmeside, som vil have flere funktioner.

Husk at orientere Nina Hjort Iversen, hvis i oplever støjgener fra møllerne(Skrivelse er sendt rundt)

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i nyheder, artikler og bliv inviteret til vores arrangementer. Du kan også blive medlem og støtte vores arbejde mod vindmølle-testcentret i Østerild

Tilmeld nyhedsbrev

Meld dig ind i foreningen

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig orienteret om vore arjbejde, følg med i nyheder, artikler og bliv inviteret til vores arrangementer.